Över 1 000 indiska flickor har hittills drabbats av sina föräldrars dröm om en pojke.(Källa.)
Och fler blir de.
Enligt tidningen Hindustan Times könsopereras hundratals flickor varje år i staden Indore i Indien.
Varför uppröras av detta om man nu tror på genusgalenskaperna? Det finns ju inga kön - bara samhälleliga konstruktioner?
Slut på ironin...
För det går inte med ord beskriva hur förbannad jag blir vid tanken att barn utsätts för detta vilket utan tvekan kommer att ge dem livslånga men och lidanden. Fy f--n!Vi är inte bättre!
Vi har samma typ av "korrigerande verksamhet" här hemma där förblindade genuspedagoger varsamt lär pojkar hur fel det är med pojklekar och tar ifrån alla barn de leksaker som är "könsmärkta". Sålunda kan inte ens de flickor som vill leka med bilar få det längre."Vi lydde bara order"
Galet? Bara förnamnet. Ingen vet idag vad som händer med dessa barn som förnekas att få vara det som de är - pojkar, flickiga pojkar, pojkflickor eller flickor. Ett experiment med oklar utgång med barnens framtida psykiska välbefinnande i vågskålen. Vem tar ansvar ifall -eller när detta sociologiska experiment slår bakut? Vems huvud är det som vi får se rulla? Eller är det ett kollektivt ansvar att vi blundade för galenskaperna och inte talade ut om det?//Zac
Läs även andra bloggares åsikter om feminism, genusvetenskap, galenskaper, könsoperationer DN, Ex
Kommentarer
Skicka en kommentar
Spam, rasistiska och liknande kommentarer tas omedelbart bort. Ovidkommande, reklaminriktade och förvirrade kommentarer kan också tas bort utan misskund.
Inlägg äldre än en månad modereras, så ha tålamod för publiceringen.
Kontakta mig om du tycker dig ha blivit felbehandlad eller om du vill anmäla någon opassande kommentar.
Och du, snälla, håll dig till ämnet.
Alla kommentatorer står för sina egna åsikter.